fbpx

Slaapadvies voor een betere nachtrust

Drink geen alcohol voor het slapen

Je valt na een borrel wellicht eerder in slaap, maar je slaapt veel onrustiger waardoor je minder in een diepe slaap komt en sneller wakker wordt.

Doei telefoon!

Waarschijnlijk weet je dit al, maar neem je telefoon niet mee naar bed. Gebruik je het als wekker? Schaf een andere wekker aan. Wanneer jij voor het slapen nog even door TikTok scrolt, worden je hersenen wakker en dit komt je slaapritme niet ten goede.

Zorg dat je voldoende slaapt

Volgens onderzoekers heb je tussen de 7 en 9 uur slaap nodig. Om erachter te komen hoeveel slaap jij precies nodig hebt ga je elke dag een kwartier eerder naar bed totdat je helemaal uitgerust wakker wordt. Dat is jouw ideale bedtijd!

Zet je wekker eens op een ander tijdstip

Ben jij niet wakker te krijgen ’s ochtends? Het kan zijn dat wanneer de wekker gaat jij nét in een diepe slaap zit. Zet je wekker eens iets eerder of later om te kijken of je dan frisser wakker wordt.

Ruim je kamer op

Het klinkt gek, maar volgens wetenschappers zorgt een rommelige kamer voor een slechtere slaap. Van stapels kleding of rommel word je onbewust onrustig en dat kan voor een gebroken nacht zorgen. Opruimen dus in plaats van door je telefoon scrollen!

Maak je hoofd leeg voordat je gaat slapen

Lig jij ’s avonds te piekeren of ben je bezig met wat je allemaal nog moet doen? Maak je hoofd leeg voor het slapen door alles wat in je om gaat op te schrijven of erover te praten. Dit helpt echt!

Slaap op een geschikt kussen

Een goed hoofdkussen is natuurlijk niet altijd de oplossing voor een goede nachtrust, maar een kussen dat geschikt is voor jouw lichaam is erg belangrijk voor een gezonde slaaphouding. Dit draagt bij aan het verbeteren van je nachtrust.

Franky’s is een aanpasbaar kussen waardoor jij zelf de hoogte en hardheid van het kussen kunt bepalen. Dat maakt Franky’s geschikt voor iedereen! Verandert je slaaphouding? Dan pas je jouw kussen eenvoudig aan. Je ontvangt namelijk 4 verschillende schuimlagen thuisgestuurd.

Nieuwsgierig of Franky’s wat voor je is? Je mag 30 nachten proefslapen!

Ik gebruik de Franky’s Pillow al een paar weken. Het. Is. Fantastisch. Ik wil echt nooit meer een ander type kussen kopen!

Deze beoordeling is achtergelaten op

Benieuwd hoe Franky’s Pillow precies werkt?