fbpx

Het aanpasbare hoofdkussen voor zijslapers

Gebaseerd op meer dan 10 reviews

Franky’s, dé oplossing voor zijslapers

Als zijslaper heb je een zeer specifieke slaaphouding. Het is daarom belangrijk dat je kussen hier perfect op afgestemd is. Zo niet, dan ga je ’s nachts én overdags onnodig met problemen te maken krijgen. Van lastig in slaap komen en niet goed kunnen slapen tot aan concentratieproblemen en een gebrek aan energie. Al talloze verschillende kussens geprobeerd en niets gevonden dat perfect op jou als zijslaper is afgestemd? Maak dan kennis met Franky’s. Dit aanpasbare hoofdkussen is tot in detail af te stemmen op individuele behoeften. Een ergonomisch model voor de echte zijslaper.

Niet alle hoofdkussens zijn geschikt voor zijslapers

Als zijslaper lig je automatisch in een specifieke houding. Voor de meeste kussens geldt dat ze te dik, te dun, te hard of te zacht zijn voor zijslapers. Het doel is om een perfecte balans tussen al deze factoren te vinden. Zo niet, dan is er sprake van onnodige spanning op de nek. Hiermee werk je jezelf alleen maar tegen.

Eén kussen, 20 vulmogelijkheden

Thuis afstelbaar, 4 schuimlagen

30 nachten testen

Je mag altijd 30 nachten proefslapen op Franky’s Pillow

Eén jaar garantie

Wij geven één jaar garantie op Franky’s Pillow

Gratis bezorging

Jouw Franky’s Pillow wordt altijd gratis bezorgd

Hoe werkt Franky’s Pillow?

Franky’s Pillow is een innovatief alternatief voor de traditionele hoofdkussens. In plaats van op een statische wijze voor ondersteuning te zorgen, biedt Franky’s Pillow juist een enorme hoeveelheid aan opties. Dit aanpasbare kussen is namelijk op maar liefst 20 verschillende manieren in elkaar te zetten. Je beschikt over vier schuimkussens en twee compartimenten waarmee jij zelf de dikte en hardheid kunt bepalen.

Het werkt als volgt:

N

Rits het kussen open

N
Voeg laag één toe
N
Bepaal de ideale samenstelling
N

Rits het kussen dicht

N

Test het kussen een paar nachten

Ligt je kussen nog niet helemaal naar wens en heb je het idee dat het beter kan? Doe dan enkele aanpassingen en probeer het kussen nog een paar keer uit. Vroeg of laat vind je de perfecte opbouw van je kussen als zijslaper.

Het was Frank zelf die als eerste dit concept uittestte. Na een auto-ongeluk had hij tijdenlang last van zijn nek. Niks bleek te werken, totdat hij zijn hoofdkussen verving door een optimaal model. Vervolgens besloot hij zelf om het ideale kussen te ontwikkelen, wat werkelijk voor iedereen een uitkomst biedt.

Waarom zou dit voor mij werken?

Bij een slaaphouding waarop je op je zij ligt, is het belangrijk dat je nek recht doorloopt vanuit je ruggengraat. Wanneer hier een buiging in zit, levert het spanning op. Doordat je als zijslaper op je schouder ligt, is de breedte van je schouders van belang bij het bepalen van de dikte van je kussen. Ook de hardheid van je matras speelt hierin een rol. Daarom is het bij Franky’s mogelijk om zelf de dikte van je kussen te bepalen en dat maakt Franky’s Pillow ideaal voor zijslapers!

Ik gebruik de Franky’s Pillow al een paar weken. Het. Is. Fantastisch. Ik wil echt nooit meer een ander type kussen kopen!

Deze beoordeling is achtergelaten op

Pak de controle over je slaap terug

Heb je het gevoel dat je slaap te vaak en te lang verstoord wordt? Pak dan nu de controle over je slaap terug met je eigen Franky’s Pillow. Met één gerichte aankoop kom je zo van een groot aantal problemen af. Zo kun je uitkijken naar:

N

Een betere nachtrust

N

Minder nekklachten

N
Fitter wakker worden

Get Franky’s

Dankzij een groot vertrouwen in ons eigen product, bieden we je de mogelijkheid om Franky’s maar liefst 30 dagen uit te proberen. Zo krijg je alle kans om te testen welke samenstelling van het kussen ideaal is voor jouw slaaphouding. Bovendien is achteraf betalen mogelijk en helpen we je graag bij het vinden van de juiste samenstelling!

Toe aan een goede nachtrust?