fbpx

Het aanpasbare hoofdkussen tegen nekklachten

Gebaseerd op meer dan 10 reviews

Franky’s, dé oplossing tegen nekklachten

Iedereen slaapt in een specifieke slaaphouding. Is je kussen daar niet perfect op afgestemd? Dan krijg je te maken met nekklachten. Pijn in de nek zorgt er vervolgens voor dat je slecht in slaap komt, niet uitgerust wakker wordt en simpelweg een slechte nachtrust ervaart. Heb je al bijna 100 kussens uitgeprobeerd en lig je nog steeds niet lekker? Maak dan kennis met Franky’s; het aanpasbare hoofdkussen, dat voor iedere slaper geschikt is.

Hoe veroorzaakt een hoofdkussen nekklachten?

Een hoofdkussen heeft in de basis een ondersteunende functie. Het doel is om met een hoofdkussen jouw nek in een optimale houding te krijgen. Bij veel opties die vandaag de dag beschikbaar zijn, is dit simpelweg niet het geval. Ze zijn bijvoorbeeld te hard, te zacht, te dik of te dun. Dit is voor iedereen anders, aangezien iedere slaper andere behoeften heeft.

Eén kussen, 20 vulmogelijkheden

Thuis afstelbaar, 4 schuimlagen

30 nachten testen

Je mag altijd 30 nachten proefslapen op Franky’s Pillow

Eén jaar garantie

Wij geven één jaar garantie op Franky’s Pillow

Gratis bezorging

Jouw Franky’s Pillow wordt altijd gratis bezorgd

Hoe werkt Franky’s Pillow?

Franky’s Pillow is een aanpasbaar hoofdkussen. Het grote voordeel van dit product is dan ook dat het volledig naar jouw lichaamsbouw én slaaphouding aan te passen is. Dit doe je aan de hand van vier verschillende schuimkussens en twee compartimenten waar je de beschikking over hebt. Hierdoor heb je 20 verschillende manieren waarop je je hoofdkussen kunt opbouwen. Dit doe je aan de hand van het volgende stappenplan:
N
Het hoofdkussen openritsen
N
De eerste laag toevoegen
N
Naar wens een combinatie uitproberen
N
Het hoofdkussen dichtritsen
N
In de praktijk testen

Ligt het hoofdkussen nog niet ideaal en ervaar je nog steeds nekklachten? Probeer dan een andere vulcombinatie, totdat dit niet meer het geval is. Pijn in de nek behoort tot het verleden wanneer je de juiste vuloptie hebt gevonden.

Het was Frank zelf die na een auto-ongeluk maandenlang stevige nekpijn ervaarde. Experts bleven hem oplossingen adviseren die niet werkten. En dus nam hij het heft zelf in handen en besloot hij het perfecte kussen te ontwikkelen. In eerste instantie om zijn eigen nekproblemen op te lossen. Toen dat lukte, wist hij genoeg; dit moet voor veel meer mensen van grote waarde zijn.

Waarom zou dit voor mij werken?

Nekklachten zijn een serieus probleem. Hier heb je overdags en ’s nachts last van. Zonder in te grijpen, worden de problemen alleen maar erger. Door voor het hoofdkussen van Franky’s te kiezen, bied je jouw nek in één keer de ondersteuning die het nodig heeft. Hierdoor is er niet langer sprake van een continue, onnatuurlijke druk op de spieren in je nek. Langzaam maar zeker komt je nek weer tot rust en trekt ook de nekpijn weg.

Ik gebruik de Franky’s Pillow al een paar weken. Het. Is. Fantastisch. Ik wil echt nooit meer een ander type kussen kopen!

Deze beoordeling is achtergelaten op

Pak de controle over je slaap terug

Met het juiste hoofdkussen geef je jezelf de beste kans om een optimale nachtrust te ervaren. Zo pak je de controle over je slaap terug, wat in het dagelijkse leven tot heel veel positieve effecten gaat leiden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

N

Makkelijker in slaap komen

N
De hele nacht in één keer doorslapen
N
Met veel energie wakker worden
N

Beter concentratievermogen

N
Meer motivatie om dingen te ondernemen

Get Franky’s

Ben je of ken je dus iemand met nekklachten? Wacht niet langer dan nodig is en grijp direct in. Aangezien we zeker weten dat het product werkt, mag je maar liefst 30 dagen proefslapen en is het mogelijk om achteraf te betalen. Hulp nodig bij het vinden van de ideale samenstelling? Laat het ons dan gerust even weten. We helpen je graag van je nekklachten af!

Toe aan een goede nachtrust?