fbpx

Het aanpasbare hoofdkussen voor buikslapers

Gebaseerd op meer dan 10 reviews

Franky’s, dé oplossing voor buikslapers

Buikslapers hebben een zeer specifieke slaaphouding waarop je hoofdkussen eigenlijk afgestemd moet zijn. Wanneer dit namelijk niet zo is, is je slaap suboptimaal. Van het in slaap komen zelf tot aan het goed doorslapen. Ben je het zat om iedere keer een ander kussen uit te proberen? Dan hebben we bij Franky’s goed nieuws voor je. Met een uniek, aanpasbaar hoofdkussen stem je jouw hoofdkussen voortaan perfect af op jouw individuele slaaphouding. Het is dé oplossing voor buikslapers.

Niet alle hoofdkussens zijn geschikt voor buikslapers

Een buikslaper heeft een vrij specifieke slaaphouding, waarbij er in potentie veel spanning op de nek staat. Je bent in deze positie relatief kwetsbaar. Des te meer reden dus om hier qua hoofdkussen rekening mee te houden. De meeste standaard hoofdkussens zijn er helaas bepaald niet op afgesteld. Ze zijn te dik, te dun, te hard of te zacht. Allemaal zaken die het probleem verergeren.

Eén kussen, 20 vulmogelijkheden

Thuis afstelbaar, 4 schuimlagen

30 nachten testen

Je mag altijd 30 nachten proefslapen op Franky’s Pillow

Eén jaar garantie

Wij geven één jaar garantie op Franky’s Pillow

Gratis bezorging

Jouw Franky’s Pillow wordt altijd gratis bezorgd

Hoe werkt Franky’s Pillow?

Bij Franky’s Pillow ligt de focus op de aanpasbaarheid van het kussen. Hierdoor is het voor iedere buikslaper mogelijk om de perfecte slaaphouding te creëren. Eentje waarbij jouw nek geen onnatuurlijke probleemhouding aanneemt.

Zo heb je de beschikking over twee compartimenten, waarin vier verschillende schuimkussens passen. Dankzij deze materialen, is het mogelijk om 20 verschillende combinaties te creëren. Hierdoor zit er altijd wel een combinatie voor je tussen die ideaal is. Zo is het voor een buikslaper belangrijk dat het kussen niet te dik is en zul je waarschijnlijk minder lagen nodig hebben dan een zijslaper.

Het fijne hierbij is dat het slechts een kwestie van het openritsen, vullen en weer dichtritsen van het kussen is. Probeer eenvoudig verschillende combinaties uit om te achterhalen waar je je het beste bij voelt.

Dit is ook hoe Frank het ooit zelf aanpakte. Na zijn auto-ongeluk had hij namelijk veelvuldig te maken met nekklachten. Een nieuw hoofdkussen bleek uiteindelijk de oplossing te zijn, na een ellenlange zoektocht. Vandaag de dag biedt Frank met Franky’s Pillow iedereen de kans om in één klap van allerlei slaapproblemen af te zijn.

Waarom zou dit voor mij werken?

Voor iedere buikslaper geldt dat er sprake is van een individuele slaaphouding. Kleine verschillen leiden namelijk al tot andere behoeften. Bovendien spelen ook zaken als je lengte, schouderbreedte, gewicht en leeftijd een rol. Zelfs slaaphoudingen veranderen door de jaren heen. Met Franky’s Pillow kies je voor een alles-in-één oplossing. Pas je hoofdkussen heel subtiel aan totdat je iedere nacht heerlijk zorgeloos in bed ligt.

Ik gebruik de Franky’s Pillow al een paar weken. Het. Is. Fantastisch. Ik wil echt nooit meer een ander type kussen kopen!

Deze beoordeling is achtergelaten op

Pak de controle over je slaap terug

Ben je dus helemaal klaar met je slechte nachtrust, problemen met de nek en allerlei andere ergernissen die hierbij komen kijken? Pak de controle over je slaap dan terug met het hoofdkussen van de toekomst. Al snel gaat dit leiden tot:

N

Minder lang wakker liggen

N

Minder vaak wakker worden per nacht

N

Een fitter gevoel in de ochtend

N

Nooit meer nekklachten

Get Franky’s

We geloven er heilig in dat Franky’s Pillow dé oplossing is voor iedere buikslaper. Vandaar dat je bij ons 30 dagen mag proefslapen. Met de opties tot achteraf betalen en ondersteuning bij het vinden van de optimale samenstelling maken we de keuze nog wat makkelijker. Plaats nu een bestelling en ontdek zelf de kracht van een optimaal hoofdkussen!

Toe aan een goede nachtrust?