fbpx

Hoe werkt het?

Iedereen is anders en slaapt op zijn of haar manier. Toch is Franky’s Pillow een one size fits all. Bij ons maakt het namelijk niet uit of je lang of klein bent, op je buik slaapt of juist op je zij. Met de verschillende lagen kun je de hoogte en hardheid van het kussen aanpassen naar jouw slaapbehoefte.

Hoe werkt het?

Bij ons maakt het niet uit of je lang of klein bent, op je buik slaapt of juist op je zij. Met de verschillende lagen kun je de hoogte en hardheid van het kussen aanpassen naar jouw slaapbehoefte.

Rits het kussen open

Je ziet nu twee vakken: de boven- en onderkant.

Voeg eerst laag 1 toe

Laag 1 plaats je in de bovenkant van het kussen.

Bepaal jouw samenstelling

Weet je niet welke lagen je toe moet voegen?

Rits het kussen dicht

Hiermee kun je het kussen nog harder of zachter maken.

Verandert je slaaphouding? Dan verander je Franky’s gewoon met je mee!

Verandert je slaaphouding? Dan verander je Franky’s gewoon met je mee!

Configurator: bereken jouw ideale samenstelling

Weet je niet welke lagen je moet gebruiken? Vul de vragen in en ontvang direct persoonlijk advies voor jouw unieke slaapsituatie!

Let op: na het aanvinken van jouw antwoorden komt ons advies automatisch onder de vragen te staan.


Ik heb de eerste nacht goed geslapen terwijl ik voor Franky’s altijd moeilijk in slaap raakte. Tweede nacht minder geslapen dus ik heb de vulling weer aangepast volgens de eerste nacht. Een tevreden Franky’s Pillow gebruiker hier.

Deze beoordeling is achtergelaten op

1. Rits het kussen open

Wanneer je het kussen openslaat zie je twee compartimenten, de boven- en onderkant. De bovenkant is de dikkere kant waar het gouden logo op zit geborduurd.

2. Voeg laag 1 toe

Laag 1 zit altijd in het kussen en plaats je als eerste in de bovenkant met het raster naar onder gericht. Zodra je het kussen dichtslaat is het raster dus naar boven gericht, zodat je hier met je hoofd op ligt.

3. Bepaal jouw samenstelling

Bepaal de hoogte van het kussen door lagen toe te voegen. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en wat voor type slaper je bent, bepaal je zelf het aantal lagen. In welk compartiment je de lagen toevoegt, bepaalt de hardheid van het kussen. Hoe meer lagen in hetzelfde compartiment, hoe steviger het kussen.

4. Rits het kussen dicht

Wanneer je klaar bent met vullen sla je het kussen dicht. Je hebt nu keuze uit twee ritsen. Met rits 1 (de buitenste rits) komt het kussen strakker dicht te zitten. Dit maakt het kussen steviger. Wil je een zachter kussen? Dan gebruik je rits 2 (de binnenste rits).

Samenstellingen uitproberen

Wanneer je voor het eerst op Franky’s slaapt raden we je aan om verschillende samenstellingen uit te proberen om te ontdekken wat voor jou het fijnst ligt. Had je voorheen een slap hoofdkussen zonder ondersteuning? Dan kan Franky’s even wennen zijn. Heb je de juiste hoogte en hardheid gevonden? Geef het kussen dan minimaal twee weken de tijd om eraan te wennen. We zijn ervan overtuigd dat Franky’s voor iedereen geschikt is!

Let op: je kan bij Franky’s altijd 30 nachten proefslapen!

Actie! Nu €99,-

Alles uit je dag halen begint bij een goede nachtrust!