fbpx

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor Franky’s ontzettend belangrijk. Bij het ontwikkelen van Franky’s Pillow hebben we daarom in overleg met experts onderzocht welke eigenschappen verschillende materialen hebben en zo de meest geschikte materialen bepaald. Het moet tenslotte het beste van het beste zijn en het gebruiken van milieuvriendelijke, duurzame materialen was een must.

We hebben honderden mensen en fysiotherapeuten gevraagd naar hun mening en het antwoord was duidelijk: een kussen moet comfortabel en ergonomisch zijn. We hebben deze twee gecombineerd door gebruik te maken van de duurzame materialen: tencel, bamboe en soja.

Frankys Pillow duurzaam tencel

Tencel

De hoes van Franky’s Pillow is gemaakt van tencel. Tencel is een vezel en wordt gemaakt van houtsnippers van Eucalyptusbomen uit speciaal beheerde duurzame bossen. De productie gebeurt op een milieuvriendelijke manier. Het kussen zorgt hierdoor voor een goede vochtregulatie en voelt ontzettend zacht en koel aan.

Bamboe

De bovenkant van de hoes is gevuld met bamboe om het kussen nog comfortabeler te maken. Bamboe is een duurzaam materiaal dat ontzettend snel groeit en 70% minder water nodig heeft dan katoen. Het voelt glad en zijdeachtig aan en is zeer absorberend.

Frankys Pillow duurzaam bamboe
Frankys Pillow duurzaam bamboe

Bamboe

De bovenkant van de hoes is gevuld met bamboe om het kussen nog comfortabeler te maken. Bamboe is een duurzaam materiaal dat ontzettend snel groeit en 70% minder water nodig heeft dan katoen. Het voelt glad en zijdeachtig aan en is zeer absorberend.

Frankys Pillow duurzaam soja

Sojaschuim

Voor de vulling van het kussen hebben we een speciaal schuim gebruikt dat is gemaakt van natuurlijk soja en oranjebloesem oliën. Wat maakt dit schuim zo bijzonder? Het kussen blijft altijd in vorm, is ademend en zorgt ervoor dat je niet gaat zweten. Het kussen biedt zo de juiste nekondersteuning en zorgt daarmee voor een betere nachtrust. Het schuim is milieuvriendelijk geproduceerd, gaat lang mee en is wasbaar in de wasmachine.

Goed om te weten

Normaal gesproken wordt er voor soja regenwoud gekapt. Dat is bij de soja die wij hebben gebruikt niet het geval. Ook is onze soja ongemodificeerd en dus een natuurlijk product. De soja komt uit Argentinië. Hier wordt geen kinderarbeid ingezet en de boer krijgt een eerlijke prijs.

Franky’s is een bedrijf dat oprecht op zoek is naar het beste product, met de beste kwaliteit voor hun klanten! Top!

Deze beoordeling is achtergelaten op

Eén kussen, 20 vulmogelijkheden

Thuis afstelbaar, 4 schuimlagen

30 nachten testen

Je mag altijd 30 nachten proefslapen op Franky’s Pillow

Eén jaar garantie

Wij geven één jaar garantie op Franky’s Pillow

Gratis bezorging

Jouw Franky’s Pillow wordt altijd gratis bezorgd

Toe aan een duurzaam kussen?

Om Franky’s Pillow te produceren gebruiken we hoogwaardige, duurzame, veganistische en milieuvriendelijke materialen. Het kussen wordt milieuvriendelijk en met de hand gemaakt. Een duurzaam kussen waar je lang van kunt genieten.